Het dromedarispad – trainingen en workshops

Op zoek naar een passende training of workshop voor je team? Wil je richting leren, inspireren of reflecteren? Of zoek je iets ter ontspanning?

‘Alleen ga je snel – maar samen kom je verder’.  Dat is wel de leus die bij de dromedaris hoort. Een karavaan kan enorme afstanden afleggen, bepakt en bezakt verzetten ze veel met elkaar. Maar wat je niet wilt is dat ze gedachteloos meelopen. In onze trainingen en workshops prikkelen, verrassen én spiegelen we jouw team. Dat geeft nieuwe focus, verbinding en groei.

Kies je training of workshop

  • Teaminspiratie met de 7Raadgevers; Zeven dierpersonage nemen hun plek in bij jouw bijeenkomst. Ze spiegelen de zeven houdingen die je in elke situatie kunt innemen en brengen zo een proces van dialoog en reflectie op gang. Perfect voor jouw visie en missie bijeenkomst of als kennismakingsdagdeel voor nieuw te vormen teams. 
    Reflecterend, verdiepend en ontspannend.
  • Leefstijltraining met de 7Raadgevers. Voor jongeren en studenten. 
    Reflecterend, verdiepend en ontspannend.
  • Workshop ‘Ontwerp je eigen karakter’ – voor leerkrachten, jeugdwerkers, speltherapeuten (In company).
    Praktisch lerend en experimenterend.

Reactie

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE