Coaching of creatieve brainstormsessies

Heb je al een tijdje het gevoel dat het tijd ‘voor iets anders wordt’? Lukt het je niet goed om ruimte en tijd te maken voor nieuwe inspiratie?

In een coachings- of creatieve brainstormsessie nemen we jouw vraag als uitgangspunt.  Loop je al een tijdje in een kringetje en lukt het je niet om nieuwe stappen te zetten of je ideeën vorm te geven? In mijn atelier bied ik je een rijke prikkelende omgeving.

Wat levert het je op?

Ik help je om zichtbaar te krijgen welke ideeën, passie of inspiratie ernaar verlangen om tevoorschijn te komen. Pas dan kun je gerichte stappen zetten en jouw eigen drempels gaan nemen. Dit kan voor jou persoonlijk zijn óf voor je als werkgroep of projectteam.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is in het veld van zingeving, coaching, levensbeschouwelijke vorming of pastoraat en graag in begeleidingsprocessen met verhalen en symboliek werkt.

Investering?

Jouw investering bedraagt € 75,= voor één uur

Willien van Dam is  tot pastoraal werker (Hogeschool Windesheim), Bachelor of Theology (PThU) en basisopleiding tot coach & trainer bij de Post-HBO registeropleiding (Wagner – voorheen Orbis).

Deze opleiding is een door de Rijksoverheid erkende instelling voor Hoger Onderwijs en is Post-HBO geaccrediteerd. De Coachopleiding is tevens EQA gecertificeerd op practitioner niveau door de NOBCO, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Coaches.