Cultuur(educatie)

Heb jij moeite om je thema op een prikkelende manier voor het voetlicht te brengen?
Vind je het lastig om je te onderscheiden in de veelheid van het programma-aanbod?

Ben je een programmamaker,  cultuuraanbieder of theatermaker en zoek je het juiste karakter bij jouw verhaal of (les)programma?
Krachtige dierpersonages trekken ogenblikkelijk de aandacht. De inzet hiervan kan zware thema’s verlichten en menselijk gedrag met humor verbeelden. Bij de juiste aanpak en inzet zijn deze dierpersonages het middel bij uitstek om de aandacht van mensen blijvend op jouw programma te vestigen!

Recente projecten

Aanbod

Uitleen karakters,  ontwikkeling creatieve concepten en uitvoering van programma’s.

Reactie

‘De figuren komen – door hun sterke gelijkenissen met echte dieren – meteen tot leven, als ze vastgepakt worden. En daardoor hebben ze iedereen (zowel speler als toeschouwer) meteen in de greep. Ik hoorde ooit – voorafgaand aan een spelworkshop – een jongen van 11 jaar tegen z’n vrienden zeggen dat hij ‘echt niet met poppen ging spelen’. Meteen na aanvang van de workshop zette hij een vogel op z’n schouder, die hij niet meer wegzette. Hij ging volledig op in een zelfverzonnen dialoog met de vogel. Dit voorval staat voor mij symbool voor het werk van Willien; het laat je niet meer los en het haalt onvermoede kanten naar boven’.
Hilde Scholten – Theaterprogrammeur

https://spiegelbeesten.nl/verhuur/