De dieren van het Waterloopwoud – wintervoorstelling

Op zoek naar een wintervoorstelling voor de maand december of kerstvakantie?

Het Waterloopwoud heeft een nieuwe bewoner, het is Coco, de eekhoorn. Ze komt uit de grote stad en is zo blij met haar huisje. Ze maakt het gezellig voor de kerstdagen en bakt een heerlijke kerststol.

Maar dan wordt er een brief bezorgd door Guus de Gier.  Hij is de eigenaar van de Vosheuvel en heeft het hele bos opgekocht.  Hij wil er in het nieuwe jaar een pretpark aanleggen zodat hij veel geld kan verdienen. Hij dwingt de dieren een brief te ondertekenen zodat ze het bos gaan verlaten. Maar dan verzint Coco een plan, samen met de dieren van het Waterloopwoud. Zal het ze lukken om Meneer Vos van gedachten te laten veranderen? Zal het nog goed komen voor kerstavond?

Teaser

 

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar | Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1,5 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd. | Thema: vriendschap, natuur, rechtvaardigheid, keuzes maken, moed en verantwoordelijkheid. | De voorstelling kan aangepast worden aan de seizoenen en jaarfeesten.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  595,= voor 1x uitvoering
€  895,= voor 2x uitvoering
€  1.195,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

Prijzen openbare voorstellingen (theater en bibliotheken)
€ 695,= voor 1x uitvoering
€ 1095,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.345,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

De prijs is exclusief reiskosten. BTW is in 2022 niet van toepassing.

Over de makers

Wij zijn Coby Beck en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. Coby Beck is poppenspeler, theatermaker, vakdocent en regisseur.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Verhaal, productie en ontwerp en spel: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen.

Educatief programma

Er is een leuke lesbrief ontwikkeld die voorafgaande aan de voorstelling verstrekt wordt.

Reacties

‘Dit is een sfeerbeleving! Vanaf het eerste moment werd ik helemaal meegezogen in het verhaal!’ Leerkracht groep 1, Basisschool Ichthus Zwolle

‘Zelfs het kind dat nooit stil kan zijn, zat ademloos te kijken’.  Leerkracht groep 1, 2e Dalton Basisschool Amsterdam.

‘Ik heb genoten en in de wandelgangen van de scholen, hoor ik alleen maar lovende woorden’. FlevoMeer Bibliotheek Dronten – 3x schoolvoorstellingen in Meerpaal Dronten.