Een vrolijke beestenboel

Zoek je een superleuk programma voor kinderen waar ze nog over na blijven praten? WIl je onvermoede kanten ontdekken van de kinderen in je groep?

Met de inzet van een unieke verzameling karakters, muziek en spel ontdekken kinderen hoe ze leven in hun karakter brengen. Gaandeweg worden kinderen verleid tot kleine improvisaties die uitmonden in een kleine meespeelvoorstelling.

En dan ‘the magic begins’…

Kinderen die normaal gesproken nooit met elkaar spelen – zoeken zonder drempels contact – via hun pop. Kinderen die nooit op een podium durven – doen na 1,5 uur een kleine act. Kinderen die erg verlegen zijn – laten zich ongeremd zien en verrassen iedereen.

Kies je arrangement

Vrolijke Beestenboel – Programma Basis
Spelworkshop met poppen van karton, papier en stof

Vrolijke Beestenboel – programma Plus
Spelworkshop Basis, aangevuld met houten (professionele)karakters.

Tijdsduur? 1,5 uur. Voor wie? voor kinderen van 6 tot 12 jaar in scholen, instellingen, BSO, kerken en voor kinderen met een beperking of zorgvraag. Groepsgrootte: maximaal 20 kinderen – of een basisschoolgroep die we in tweeën splitsen (waarbij in tweetallen wordt opgetrokken). Investering? Basisprogramma € 195,= | programma Plus € 325,= Bij afname voor meerdere groepen, wordt de prijs aangepast.  Ruimte? we hebben een ruimte nodig ter grootte van minimaal 10 x 15 meter. Opmerkingen: we nemen een decor, licht en geluid mee.

Reacties

‘Dit was zó ontzettend leuk om te doen met de kids en zo verschrikkelijk leuk voor de papa’s, mama’s broertjes en zusjes, ooms, tantes, opa’s en oma’s en alle andere bezoekers om naar te kijken…’
Reactie op Facebook – Bronkerk Ugchelen (meespeelvoorstelling rondom het kerstverhaal).

”Ik hoorde een jongen van 11 jaar (van te voren) tegen z’n vrienden zeggen dat hij ‘echt niet met poppen ging spelen’. Meteen na aanvang van de workshop zette hij een vogel op z’n schouder, die hij niet meer wegzette. Hij ging volledig op in een zelfverzonnen dialoog met de vogel’. – Hilde Scholten – theaterprogrammeur DNK Assen