Emiel is jarig!

Op zoek naar een leuke voorstelling voor peuters en kleuters? Kom jij ook op het verrassingsfeestje voor Emiel?

Juf Jet organiseert een verrassingsfeestje voor ezeltje Emiel, bij haar thuis. Ze is juf op de dierenschool en Emiel zit sinds kort bij haar in de klas. Emiel is nog is nog maar net in het stadje Oord komen wonen en heeft nog geen vriendjes.

Daarom wil Juf Jet Emiel verrassen met een feestje. Ook heeft ze de de buurtbeestjes Brammie, Brimmie en Brommie uitgenodigd.
Maar niet iedereen vindt het een goed plan van Juf Jet. De nieuwsgierige buurvrouw Willemijn vertrouwt het allemaal niet. Want wie is eigenlijk dit ezeltje?

Een lief en vrolijk verhaal over vooroordelen en jezelf zijn. Rondom een herkenbaar thema als jarig zijn, feest, cadeautjes en visite! 

Voor wie?

De voorstelling is geschikt voor jonge kinderen en voor doelgroepen die een kortere concentratieboog hebben. In de laatste tien minuten van de voorstelling is er ruimte voor interactie tussen kinderen en ezeltje Emiel.

Voor wie? Voor kinderen vanaf 2 jaar Duur? 30 minuten | Deze voorstelling is gemaakt en wordt uitgevoerd met Coby Beck, www.cootjetheater.nl | Prijs: € 475,= voor éénmalige uitvoering, € 725,= voor tweemaal uitvoering op dezelfde dag en € 995,= voor driemaal uitvoering op dezelfde dag.
Prijzen zijn vanaf 1 september 2023 exclusief BTW (9%) en exclusief reiskosten (vanaf Kampen en Marknesse a 0,21 ct per km).

Spel: Coby Beck en Willien van Dam | Vormgeving (poppen, decor en aankleding): Willien van Dam | Verhaal: Willien van Dam | Script en regie: Coby Beck.

Datum reserveren

U kunt een optie vragen op een datum, echter zonder concrete boeking is de optie niet bindend. Mocht er een boeking zijn voor die desbetreffende optiedatum, dan nemen wij contact met u op om te overleggen.  Een boeking heeft voorrang op een optie.

Reactie

‘Wat hebben we samen met de peuters ontzettend genoten van de voorstelling. De peuters waren muisstil en compleet geboeid door het mooie verhaal’.
Peuterspeelzaal de Zonnestraal, Luttelgeest.

‘We hoorden de kinderen door de muren heen schateren!’
FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord