Emiel is jarig!

Op zoek naar een leuke voorstelling voor peuters en kleuters? Of zoek je een familievoorstelling voor op je festival?

Kom jij ook op het feestje van Ezeltje Emiel?
Maar eeh… mondje dicht hoor.
Het is een verrassingsfeestje.
Dus niet verder vertellen!
Het feestje is bij mij thuis.
Jouw juf of meester geeft nog door op welke dag, datum en tijd het zal zijn.
Tot dan!

Groetjes Juf Jet.

Verhaal

Juf Jet organiseert een verrassingsfeestje voor ezeltje Emiel, bij haar thuis. Ze is juf op de dierenschool en Emiel zit sinds kort bij haar in de klas. Emiel is nog is nog maar net in het stadje Oord komen wonen en heeft nog geen vriendjes.
Daarom wil Juf Jet Emiel verrassen met een feestje. Ook heeft ze de de buurtbeestjes Brammie, Brimmie en Brommie uitgenodigd.
Maar niet iedereen vindt het een goed plan van Juf Jet. De nieuwsgierige buurvrouw Willemijn vertrouwt het allemaal niet.
Want wie is eigenlijk dit ezeltje? En weet ze wel wat ze in huis haalt?

Een lief en vrolijk verhaal over vooroordelen en jezelf zijn. Rondom een herkenbaar thema als jarig zijn, feest, cadeautjes en visite!


Voor wie? 
Voor kinderen vanaf 2,5 jaar Duur? 30 minuten | Deze voorstelling is gemaakt en wordt uitgevoerd met Coby Beck, www.cootjetheater.nl | Prijs: € 475,= voor éénmalige uitvoering, € 725,= voor tweemaal uitvoering op dezelfde dag en € 995,= voor driemaal uitvoering op dezelfde dag | We kunnen de voorstelling op maat maken voor jouw doelgroep of event.

Spel: Coby Beck en Willien van Dam | Vormgeving (poppen, decor en aankleding): Willien van Dam | Verhaal: Willien van Dam | Script en regie: Coby Beck.

Na de voorstelling mogen kinderen nog even contact maken met Emiel.