Interactief theater

Vind je het moeilijk om je te onderscheiden in de veelheid van het programma-aanbod? Zoek je naar een manier om meer sfeer en beleving aan je evenement toe te voegen?

Krachtige dierpersonages trekken ogenblikkelijk de aandacht. Zij zorgen voor ontwapening en een glimlach op je gezicht. De poppen worden bespeeld door spelers die aanvoelen hoe je contact maakt en de ander meeneemt in deze wereld van  illusie. Zo voegen we beleving en interactie toe aan jouw programma of evenement.

Wij geven de poppen geen stemmetjes – maar gebruiken volop de lichaamstaal van het dier. De bespeler is daarbij de intermediair.
Al jarenlang werken we in alle lagen van de samenleving met deze karakters. Als geen ander weten we dan ook wat werkt en hoe je de poppen verbindt met thematiek of doelgroep. Hoe je voorzichtig en met fijngevoeligheid afstemt op de wereld van het kind of je doelgroep. Bij de juiste aanpak en inzet is belevingstheater het middel bij uitstek om meer beleving en interactie met het publiek te krijgen!

Reactie

Ze zijn stuk voor stuk zo mooi om te zien, dat je ze als publiek aan wilt raken, en mee wilt gaan naar hun illusionaire wereld’.
Hilde Scholten – Theaterprogrammeur DNK Assen