Ken je Raadgevers! Teaminspiratie met Willien van Dam

In ons hoofd kan het een drukke boel zijn. Er zijn veel stemmen die commentaar leveren op ons gevoel, onze indrukken en ons handelen.

Vooral in tijden van drukte is het soms lastig om dicht bij je eigen drijfveren en kracht te blijven. Voordat je het weet heb je jezelf aangeleerd om gecontroleerd te handelen. Om situaties meester te blijven reageer je vanuit een vast patroon. We zijn het vaak zó gewend dat we vergeten dat er veel meer in ons zit dan waar we ons bewust van zijn.

In deze workshop ontwikkelen we onze spontaniteit met behulp van een bijzonder team van dierpersonages. We doen dit met de ‘Zeven Raadgevers’. Schildpad, uil, leeuw, dromedaris, havik, giraffe en steenbok.. Zij staan symbool voor zeven houdingen die je in elke situatie kunt innemen.
Je ontdekt onvermoede kanten in jezelf en kijkt je grootste uitdaging recht in de ogen.
De Zeven Raadgevers wekken impulsen en acties bij je op die je laten glimlachen, verwonderen en met nieuwe ogen laten kijken naar jezelf én je collega’s. Ze bieden je nieuwe taal om grip te krijgen op wat je drijft en welke keuzes je wilt maken. Tenslotte weet je jezelf de meest kritische vraag te stellen en een krachtig voornemen te formuleren.

Ik, Willien van Dam, neem jou mee in een ontspannen workshop met rake vragen, een vleugje spel en mooie gesprekken. Ontdek de Raadgevers in jezelf, in jouw team én op jouw trainingsdag! Ik zie uit naar onze samenwerking!

Willien van Dam is trainer, coach en programmamaker en ontwerper van de methode van ‘de 7Raadgevers’, een wijs team van dierpersonages. Met de inzet van haar ‘SpiegelBeesten’ draagt ze bij aan karakterbuilding en vorming van kinderen en jongeren en voedt de inspiratie van leerkrachten, docenten, jeugdzorgwerkers en coaches. Daarnaast is ze één dag in de week werkzaam bij MEE Samen. Hier ondersteunt en adviseert ze rondom medezeggenschap en bemiddelt ze bij klachten.