Kerstvoorstelling ‘de perfecte kerststal’

Zoek jij een kerstviering die interactief is? Wil je een programma die kinderen of je bewoners uitnodigt om mee te doen?

‘Alles klaar voor het kerstspel?’ Nog één keer neem ik de checklist erbij…  We hebben een krib, een ster, een stalletje en een hele grote mand met allerlei poppen die meespelen in de kerstvoorstelling.  Samen met kinderen ga ik een levende kersstal maken, precies zoals in dat oude verhaal. Er moeten spelers gezocht worden en de kinderen mogen helpen!
Maar dan is er die onverwachte gast – waar niemand op gerekend heeft…

Opbouw
Omdat er bij een kerstviering vaak ook veel jonge kinderen zijn is het geheel opgebouwd uit vijf korte stukken. Tussendoor klinkt er muziek of kan er gezongen worden. Omdat elke school of kerk zijn eigen favoriete ‘meezingers’ heeft, stem ik dit graag met jullie af tot een mooi geheel. De opzet voor de powerpoint is inbegrepen bij de prijs. 

We vonden het echt geweldig, hoe je met kinderen omgaat hoe je ze stil krijgt hoe je ze oprechte aandacht geeft en hun aandacht weet vast te houden! Het regent aan complimenten in onze groepsapp!
Kindernevendienstleiding Bronkerk Ugchelen

Prijzen
Prijs € 325,= voor kleine groepen tot 50 personen (b.v. woonvormen voor mensen met beperking).
Prijs € 395,= voor groepen tussen 50 – 100 personen
Prijs € 495,= voor groepen boven de 100 personen.

Wil je ook nog een workshop afnemen waarin ik in in de weken voorafgaande aan de viering/voorstelling met een groepje kinderen of bewoners oefen? Dan is de meerprijs € 195,= voor groepen met een maximum van 15 kinderen
€ 295,= voor groepen met maximaal 30 kinderen. Bij meerdere workshops pas ik de prijzen aan.
De prijs is exclusief reiskosten 0,19 ct per kilometer. | Decor, verlichting en eventueel geluid worden door mij meegenomen