De auditie – kerstvoorstelling

Zoek jij een kerstviering die interactief is en die jong en oud op het puntje van de stoel zet?

‘Alles klaar voor het kerstspel?’ Nog één keer neem ik de checklist erbij…  We hebben een krib, een ster en een stalletje met een deur.
En er staan grote dozen met daarin de dieren die mee mogen spelen in in de kerstvoorstelling.  Samen met kinderen ga ik een levende kersstal maken, precies zoals in dat oude verhaal..
Maar we moeten wel een auditie houden, wie past in het verhaal?  We hebben kamelen, een uiltje, een steenbok en drie wijzen. En natuurlijk hebben we een Jozef en Maria nodig.

De regisseur is erg streng. Alles moet tip top in orde zijn. Want we vieren maar één keer in het jaar kerst.
Maar dan is er die onverwachte gast – waar niemand op gerekend heeft…

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar | Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1,5 uur | Prijs: € 495,=  De voorstelling bestaat uit vijf bedrijven,  wordt er muziek gespeeld.   | OPM:  De prijs is exclusief reiskosten  (in 2022) 0,30 ct per kilometer en afstemming vooraf | Decor, theaterspots en techniek worden door ons meegenomen. Bij groepen groter dan 100 leerlingen/ouders, dan maak ik graag gebruik van de microfoon van de school of kerk | Bij de voorstelling kunnen 8-10 kinderen meespelen. Deze vraag ik spontaan uit het publiek. Ook is het mogelijk om met een kleine groep kinderen (d.m.v. een workshop) hen voor te bereiden op hun spel. 

Reactie:

We vonden het echt geweldig, hoe je met kinderen omgaat hoe je ze stil krijgt hoe je ze oprechte aandacht geeft en hun aandacht weet vast te houden! Het regent aan complimenten in onze groepsapp!
Kindernevendienstleiding Bronkerk Ugchelen