Kerstvoorstelling ‘de perfecte kerststal’

Zoek jij een kerstviering die interactief is? Wil je een programma die kinderen of je bewoners uitnodigt om mee te doen?

‘Alles klaar voor het kerstspel?’ Nog één keer neem ik de checklist erbij…  We hebben een krib, een ster, een stalletje en een hele grote mand met allerlei poppen die meespelen in de kerstvoorstelling.  Er moeten spelers gezocht worden en de kinderen mogen helpen!
Jawel er is een echte auditie! Ze moeten wel eerst even oefenen – want  alles moet perfect gaan. Mevrouw Dubbeldam, de regisseuse,  houdt absoluut niet van foutjes. ‘Het kerstspel is maar één keer per jaar’ zegt ze. ‘En dat moet perfect gaan’. Gelukkig is iedereen door en maken we ons op voor een levende kerststal.. Maar dan is er die onverwachte gast – waar niemand op gerekend heeft…

De leiding ligt in handen van Willien van Dam. Zij komt met een grote verzameling theaterpoppen naar je school, woonvorm of kerk toe en creëert ter plekke met kinderen of bewoners deze hartverwarmende meespeelvoorstelling. Daarnaast wordt ze vergezeld door een theatermaker die de kinderen ondersteunt in het spel en enkele poppen voor haar rekening neemt. 

Thematiek
De voorstelling heeft niet expliciet een christelijke boodschap maar is inclusief. Centraal staat de auditie waarin iemand wordt uitgesloten omdat we vaak teveel afgaan op onze eerste indruk…. Druk als we zijn om iedereen een goede indruk te geven en het perfecte beeld naar buiten willen brengen vergeten we vaak het belangrijkste.. Voor alle leeftijden is er daarom genoeg te beleven in deze opzet. 

Opbouw
Omdat er bij een kerstviering vaak ook veel jonge kinderen zijn is het geheel opgebouwd uit vijf korte stukken. Tussendoor klinkt er muziek of kan er gezongen worden. Omdat elke school of kerk zijn eigen favoriete ‘meezingers’ heeft, stem ik dit graag met jullie af tot een mooi geheel. De opzet voor de powerpoint is inbegrepen bij de prijs. De school of kerk kan zijn eigen liederen of muzikale intermezzo’s aanvullen op het geheel. De rol van regisseuse is een kleine gastrol voor het team van leerkrachten of jeugdwerkers.

We vinden je echt geweldig, hoe je met kinderen omgaat hoe je ze stil krijgt hoe je ze oprechte aandacht geeft en hun aandacht weet vast te houden! Het regent aan complimenten in onze groepsapp!
Kindernevendienstleiding Bronkerk Ugchelen

Prijzen
Prijs € 325,= voor kleine groepen tot 50 personen (b.v. woonvormen voor mensen met beperking).
Prijs € 495,= voor groepen tussen 50 – 100 personen
Prijs € 595,= voor groepen boven de 100 personen.

Wil je ook nog een workshop afnemen waarin ik in in de weken voorafgaande aan de viering/voorstelling met een groepje kinderen of bewoners oefen? Dan is de meerprijs € 195,= voor groepen met een maximum van 15 kinderen
€ 295,= voor groepen met maximaal 30 kinderen.
De prijs is exclusief reiskosten 0,19 ct per kilometer. | Decor, verlichting en eventueel geluid worden door mij meegenomen