Bij mij thuis

Op zoek naar een kindervoorstelling in de Kinderboekenweek 2023? Boek onze nieuwe voorstelling!

Op een dag wordt er een brief bezorgd in het Waterloopwoud. Maar voor wie is de brief en waarom is hij daar achtergelaten? Er staat helemaal geen adres op!
Guus de postgier brengt hem naar Coco de eekhoorn en zij brengt hem weer naar buurvrouw Bosuil die de brief opent. Het is een brief van de zevenjarige Lena uit het stadje Oord. Ze schrijft dat ze gepest wordt omdat er bij haar thuis weinig geld is – en ze vraagt om hulp.
Maar waarom moet de brief verstopt worden in het nestje bij Uk? En waarom sluipt heer Vos rond in het bos?

Zal het de dieren van het Waterloopwoud lukken om iets voor Lena te betekenen?

Een hartverwarmende en humorvolle voorstelling bij het thema van de Kinderboekenweek 2023 ‘Bij mij thuis’. Over verborgen armoede bij kinderen thuis. Een verhaal dat alle leeftijden raakt en uitnodigt om met kinderen over door te praten. De lesbrief zal bij dit reflectieproces ondersteunend zijn.

Trailer

Klik op het holletje en bekijk de leuke trailer!

Prijzen en voorwaarden:

Voor wie? Voor kinderen vanaf 4 jaar. We leveren maatwerk en kunnen de voorstelling ook opvoeren als familievoorstelling.| Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1,5 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen. Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd | De voorstelling is beschikbaar vanaf 1 oktober 2023. | Er wordt een lesbrief ontwikkeld.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  655,= voor 1x uitvoering
€  985,= voor 2x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag
€  1.295,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

Prijzen openbare voorstellingen (theater)
€ 765= voor 1x uitvoering
€ 1195,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.475,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

Prijzen zijn vanaf 1 september 2023 exclusief BTW (9%) en exclusief reiskosten (vanaf Kampen en Marknesse a 0,21 ct per km).

De makers

Wij zijn Coby Beck (Cootje Theater) en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. De offerte, het contract en de facturering zal op naam van Spiegelbeesten (Willien van Dam) gedaan worden.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Ontwerp en decor: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Verhaal: Willien en Coby

Datum reserveren

U kunt een optie vragen op een datum, echter zonder concrete boeking is de optie niet bindend. Mocht er een boeking zijn voor die desbetreffende optiedatum, dan nemen wij contact met u op om te overleggen.  Een boeking heeft voorrang op een optie.