Lion King Experience

Wil jij als bioscoop of theater de premiere van de LIon King film luister bijzetten? Zoek je een manier om extra PR te vinden voor deze film?

Wie heeft er geen nostalgie bij de Lion King? De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen deze zomer. Veel mensen weten nog hoe ze als kind  de animatiefilm zagen en hoe ze geraakt werden door dit verhaal. En deze zomer? Dan willen ze hun eigen kinderen meenemen naar de nieuwe ‘real life action’ Lion King film!

Een Lion King feest!

Speciaal voor de premières in bioscopen hebben we een mooi aanbod ontwikkeld om er een echt Lion King feestje van te maken. Via interactief theater en acts in foyer of theatercafé – brengen we de bezoekers in de stemming.  Ook is er een korte voorstelling in de maak. Wij beschikken door onze deelname aan een TV productie over vele Lion King karakters. Het spel wordt verzorgd door theaterstudenten.

Boekingen in de week van première (17-21 juli)

  • woensdag 17 juli – Cinema Texel, voorstelling en improvisatietheater
  • zaterdagavond 20 juli – Heerenstraattheater Wageningen  improvisatietheater in theatercafé ‘Lion King Experience’

Naar een idee van Jolan van de Waeter (www.jolanvandewaeter.nl) | spelers: Noémi Wiekeraad en Barbara Raap | Basisidee script: Noémi Wiekeraad | Regie: Anneke Doest | Algehele en artistieke leiding / ontwerp poppen / doorontwikkeling script: Willien van Dam.

Extra spelers inzetten?

Indien gewenst kunnen we voor extra spelers zorgen. Ook is er de mogelijkheid dat bioscopen of theaters zelf theaterstudenten of jongeren met passie voor theater gaan inzetten (naast de spelers van Spiegelbeesten). Deze worden dan vooraf geïnstrueerd.