Kindervoorstelling Spring!

Zoek je een leuke kindervoorstelling? Leert uilskuiken Uk vliegen op jouw school?

Spring! is een levendige voorstelling over uilskuiken Uk die uit het ei komt en op een dag de sprong moet maken uit het nest. Maar terwijl alle andere jonge uilen uitvliegen, durft Uk nog niet. De dieren in het bos bemoeien zich ermee, inclusief de enge meneer Gier. Alle bemoeienis maakt Uk steeds kleiner… totdat er een vlieger het bos in dwarrelt…

Leert Uk vliegen op jouw school?

Een verhaal over moed, vertrouwen en de kunst om in je eigen tempo te mogen leren. 

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar | Duur:  40 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd. | Prijzen: zijn op te vragen via info@spiegelbeesten.nl. Er is korting als de voorstelling een tweede keer of derde wordt opgevoerd op dezelfde locatie | Educatie: In de weken voorafgaand aan de voorstelling kan er door kinderen een eigen handpop gemaakt worden waarmee de kinderen een kleine rol krijgen in het slot van de uitvoering. Uitvoering: de voorstelling wordt verzorgd door een verteller en een tweetal poppenspelers. De techniek (geluid en verlichting) worden door ons meegenomen. Eventueel kan gebruik gemaakt worden van de techniek van de school.

Ook voor bijzondere doelgroepen

Door de opzet van deze voorstelling (heel beeldrijk) is deze ook heel geschikt voor het speciaal onderwijs of kinderen die de Nederlandse taal nog niet zo machtig zijn. Samen met jou als opdrachtgever kijken we hoe we maximaal kunnen afstemmen op jouw leerlingen, cliënten of doelgroep.

Uitvoering:

  • Op 18 april, 11.00 uur in de Buitenkerk te Kampen (2e paasdag). TRY-OUT
  • Woensdag 8 juni, optie voor basisschool uit Lelystad.

Reacties:

Spiegelbeesten voert nieuw verhaal op in prachtige voorstelling! (..) Een verhaal dat tot magische verwondering leidt (..) met poppenspel voor kinderen en met een diepere laag voor volwassenen die hiervoor openstaan’.’  Kamper Nieuws, Maarten van Gemert, na try-out 18 april

Nog zo’n cadeautje. De voorstelling Spring! Prachtig! Het verhaal ging over het uiltje UK dat nog niet durft te vliegen….
En we vonden het super dat de kinderen na de voorstelling de poppen konden aaien en ermee op de foto mochten.
Moeder en dochter na try-out 18 april.