Ontdek jezelf en anderen via de magie van theaterpoppen

Vind jij het lastig om jongeren tot openheid te brengen?

Ben jij een uil of meer een havik? Kom erachter tijdens onze unieke training!
Maak kennis met jezelf en met anderen via zeven bijzondere theaterpoppen: de leeuw, schildpad, steenbok, dromedaris, giraffe, uil en havik.  Ze staan symbool voor zeven houdingen die je in elke situatie kunt innemen.

Waarom deze training?

In deze training ontdek je jouw eigen kwaliteiten en uitdagingen in het contact met anderen. Door middel van de zeven dieren leer je jezelf beter kennen op een leuke en speelse manier. De theaterpoppen, uit hout gesneden, maken het gemakkelijk om over jezelf te vertellen en je ervaringen te delen. Hierdoor wordt het een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Wat je kunt verwachten:

  • Zelfkennis versterken – Ontdek welke dierkarakteristieken bij jou passen en wat dit zegt over jouw sterke punten en leerpunten.
  • Veilige omgeving – Deze karakters zijn zorgvuldig ontworpen hulpmiddelen die het gemakkelijker maken om jezelf open te stellen.  Door de dubbele expertise van Willien als creatieve professional én levensbeschouwelijk werker/leerkracht wordt een inclusieve en veilige leeromgeving gecreëerd.
  • Bewezen succes – Deze methode is bewezen succesvol in het verbeteren van zelfkennis en het versterken van het reflectieproces.

Of je nu de moed van een leeuw, de wijsheid van een uil, of de vastberadenheid van een steenbok bezit, je zult tijdens deze training ontdekken welke eigenschappen jou uniek maken en hoe je die kunt inzetten in je dagelijkse leven en relaties.

Duur: 1, 1,5 of sessie van 2 uur | Prijzen op aanvraag. Bij meerdere groepen (b.v. in het onderwijs) komen we tot een projectprijs. De prijs is exclusief reiskosten. BTW is niet van toepassing in het onderwijs vanwege inschrijving in het CRBKO register, anders 21%.