Workshops kinderen

Zoek je een superleuk programma voor kinderen waar ze nog over na blijven praten? WIl je kinderen kennis laten maken met de veelzijdigheid van het poppenspel?

Spelworkshop

Met de inzet van een unieke verzameling karakters ontdekken kinderen hoe ze leven in hun karakter brengen. Gaandeweg worden kinderen verleid tot kleine improvisaties.  Een spelworkshop kan op maat worden gemaakt rond het thema of verhaal wat centraal staat. Eén van de meest gevraagde workshop rondom het verhaal van de Leeuwenkoning. Bij een spelworkshop komt ik met een grote verzameling unieke karakters naar jullie locatie toe. De spelworkshop eindigt in een kleine geïmproviseerde voorstelling.
Tijdsduur? 1,5 – 2 uur. Voor wie? voor kinderen van 6 tot 12 jaar. | Groepsgrootte: maximaal 20 kinderen – of een basisschoolgroep die we in tweeën splitsen (waarbij in tweetallen wordt opgetrokken). Investering? Indicatieprijs is tussen € 300,- en € 400,=. Prijs is afhankelijk van reisafstand en van de vraag of opdrachtgever meerdere opdrachten afneemt.

Ontwerpworkshop ‘maak je eigen karakter!’

Naast de spelworkshop bieden we ook ontwerpworkshops. Kinderen maken hun eigen karakter, van papiermaché, papier en karton. Uiteraard zijn beide workshops met elkaar te combineren (denk aan vakantieweekprogramma’s).

Tijdsduur? Minimale duur: 2 uur. Hoe meer tijd we hebben, hoe uitgebreider de kinderen hun ontwerp kunnen door ontwikkelen.  Voor wie? voor kinderen van 6 tot 12 jaar. | Groepsgrootte? in overleg – dit ligt aan het aantal vrijwilligers die kunnen ondersteunen Investering? Indicatieprijs is € 195,= voor twee uur. De prijs is inclusief materiaalkosten (inclusief basisvorm die van te voren voor elk kind is gemaakt)  en afstemming via telefoon of mail. Bij meerdere groepen of projecten kunnen we projectprijs of dagprijs overeenkomen.

Reactie

”Ik hoorde – voorafgaand aan een spelworkshop – een jongen van 11 jaar tegen z’n vrienden zeggen dat hij ‘echt niet met poppen ging spelen’. Meteen na aanvang van de workshop zette hij een vogel op z’n schouder, die hij niet meer wegzette. Hij ging volledig op in een zelfverzonnen dialoog met de vogel’. – Hilde Scholten – theaterprogrammeur DNK Assen