Teambuilding Zorg en Onderwijs

Wil je als team elkaar eens op een andere manier ontmoeten? Zoek je een teambuilding die ontspanning en inspiratie brengt?

Iedereen die werkzaam is met mensen weet het: het verbale contact kent zijn grenzen. Hoe bedreven je ook bent in communiceren en hoeveel kennis je ook bezit.
In deze teambuilding gaan we een ander aspect van ‘communicatie’ verkennen. Daarvoor gaan we een dagdeel met elkaar aan het werk. In het eerste uur krijg je een workshop waarin je kennismaakt met de karakters van Spiegelbeesten. Je leert hoe je leven in de poppen brengt en hoe je de interactie op gang brengt tussen mens en pop. Na de workshop ga je dit zelf ervaren met je eigen doelgroep (of je doelgroep naar keus). Je ontdekt hoe poppen ontwapenen en je oefent hoe je afstemt op je leerling, patiënt of bewoner.

Niet met woorden, maar met nonverbaal spel. Jij bent als bespeler van deze dierpersonages het instrument. Dit vraagt om goed kijken en aanvoelen om aan te sluiten bij de wereld van jouw doelgroep.

Voor wie?

Voor MT teams, staf of uitvoerende teams binnen Zorg, Welzijn of Onderwijs.

Door wie?

Dit programma wordt verzorgd door Willien van Dam – ontwerper en spelbegeleider – met ervaring binnen het onderwijs, zorg en welzijn.

Wat levert het je op?

  • een ontspannen middag waarin je met je eigen team op een verrassende manier kennismaakt;
  • een oefening in afstemming op de wereld van jouw doelgroep;
  • een verkenning van de mogelijkheden van poppenspel en ontdekken welke spelvorm bij je past;
  • een cadeau aan jouw leerlingen, patiënten of bewoners. Een lach op hun gezicht, momenten van echt contact en verhalen die loskomen;
  • een mogelijke opstap om zelf met poppen aan het werk te gaan binnen je eigen praktijk.

Een indruk krijgen?

Bekijk dan dit impressiefilmpje.