Teaminspiratie

Is de vijfjaarlijkse visiebijeenkomst een verplicht nummer voor je? Vraag je je af hoe je nieuwe inspiratie opwekt? Wil je de betrokkenheid van je team vergroten?

Met de inzet van de ‘Zeven Raadgevers’ een wijs team van dierpersonages brengen we mensen op verhaal. De dierpersonages prikkelen spontaniteit en wekken pure impulsen op. Ze maken talenten, drijfveren én obstakels zichtbaar! Dit is hun aanpak:

  • De raadgevers houden organisaties en mensen een spiegel voor en dagen uit om verantwoordelijkheid te nemen. Wie de verbinding kwijt is met eigen krachtbronnen, of ook de missie van een organisatie, wordt aangespoord. Ga op zoek! Kijk om je heen of keer naar binnen. Ontdek!
  • Elk dierenpersonage geeft een hele andere energie en kijk op de zaak. Samen geven ze een compleet, volledig beeld van wat er leeft en nodig is in team of organisatie.
  • De raadgevers verbeelden samen alle krachtbronnen die mensen ter beschikking staan. In en om ons.

Prijsindicatie

Uw investering is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijdsduur van het programma. Deze ligt tussen € 300,= en € 500,= per dagdeel. Hierin is het voorgesprek opgenomen. Een tweede (co-trainer) kan bij grotere groepen ingezet worden. U bepaalt als opdrachtgever waar het accent van de teambijeenkomst op ligt: op persoonlijke ontwikkeling teamleden, op het groepsproces of op een combinatie daarvan.

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim 

‘We zouden veel vaker dit soort gesprekken moeten hebben’
Directeur van School voor Speciaal Onderwijs – na teamsessie met voltallige personeel