Teamtraining

Zijn jouw teamleden zich altijd bewust van hun talenten? Weten ze elkaar te vinden voor ondersteuning? Of wil je de drijfveren van je mensen meer zichtbaar maken?

Wat zijn je zwakke en sterke punten? Op welk gebied kun jij je nog ontwikkelen?  Met inzet van Spiegelbeesten – en de methode van de 7Raadgevers – zetten we mensen een ongewone spiegel voor. Met de inbreng van zeven dierpersonages wordt het gemakkelijk om jezelf te laten zien én uit te spreken. Je ontdekt welke type Raadgever jij nodig hebt – is het de beschouwende uil of juist de havik die zich uitspreekt?  En welke collega in dit team is een Raadgever voor jou (geweest)? Wat zou je van hem of haar willen leren?

Kortom: een ontspannen en effectieve teambuilding die mensen met elkaar verbindt, dialoog op gang brengt én kwaliteiten en uitdagingen zichtbaar maakt. Daarmee versterk je je teamgeest, zet je mensen in hun kracht en maak je drijfveren zichtbaar!

Lees hier waarom de 7Raadgevers – het geheime team van Willien van Dam – zo effectief zijn.

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim