Teamtraining met de 7Raadgevers

Zijn jouw teamleden zich altijd bewust van hun talenten? Weten ze elkaar te vinden voor ondersteuning? Of vraag je je af hoe je de ander bereikt?

In deze team(inspiratie)sessie brengen we op een verrassende manier het gesprek met jezelf en je team op gang. Met de methode van de 7Raadgevers – wordt het gemakkelijk om jezelf te laten zien én uit te spreken. Met de inzet van zeven dierpersonages ontdek je de wensen, dromen en uitdagingen van jezelf én je teamleden.

Wanneer?

  • Bij afsluiting of start van een schooljaar
  • Bij kennismaking tussen nieuw te vormen teams
  • Bij herijken van visie en missie
  • Bij ondersteunen van medezeggenschap / inspraak voor cliënten met een beperking
  • Als ontspannen onderdeel van visie of heidag.

Door wie?

De sessie wordt gegeven door Willien van Dam. Lees hier waarom de 7Raadgevers – het geheime team van Willien van Dam – zo effectief zijn. Sinds 2010 is zij aan de slag als coach en trainer. Met haar  7Raadgevers vormt ze een ijzersterk team.  Bij grotere teams of team die een ontwikkeltraject nodig hebben, wordt een collega trainer ingezet. Ook zetten we een teamcoach in bij verdiepingssessies zodat het teamproces en onderlinge dynamiek goed gespiegeld wordt.

Voor wie?

Voor teams binnen het veld van zorg, onderwijs en welzijn, medezeggenschapsorganen, cliëntgroepen en voor jongeren en studenten (leefstijltrainingen en kennismakingsdagdelen).

Investering

Duur en tarief teamtrainingen: 3 uur €495,- (vrij van btw) inclusief voorbereiding en vooroverleg, excl. reiskosten.

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim – afdeling Theologie en levensbeschouwing