Teaminspiratiesessie

Zijn jouw teamleden zich altijd bewust van hun talenten? Weten ze elkaar te vinden voor ondersteuning? Of vraag je je af hoe je de ander bereikt?

In deze team(inspiratie)sessie brengen we op een verrassende manier het gesprek met jezelf en je team op gang. Met de methode van de 7Raadgevers – wordt het gemakkelijk om jezelf te laten zien én uit te spreken. Met de inzet van zeven dierpersonages boren we op een verrassende manier creativiteit en nieuwe ideeën aan.

De Raadgevers houden mensen en organisaties op ontwapenende wijze de spiegel voor. Als lichtvoetig onderdeel van trainingen en motivatiessessies, maar evengoed als ludieke energizer of afsluiting van een studiedag.

Door wie?

De sessie wordt gegeven door Willien van Dam. Lees hier waarom de 7Raadgevers – het geheime team van Willien van Dam – zo effectief zijn. Sinds 2010 is zij aan de slag als coach en trainer. Met haar  7Raadgevers vormt ze een ijzersterk team.

Bij wie?

  • Jaarlijks introductieweekend eerstejaars theologie (deeltijd) studenten Windesheim
  • Studenten Honours Program (Techniek) Hogeschool InHolland, 2015, 2016, 2017, 2018
  • Internationale trainingsweek rondom ‘storytelling and conflicttransformation’ voor social workers, Olde Vecht Ommen
  • Onderwijsteams binnen PO, SBO, MBO en HBO

Reacties

‘Vandaag hadden we een jaarevaluatie en een spiegelsessie met het team (en zeven dierlijke raadgevers). Mooie resultaten, openbaringen, inzichten en doelen kunnen behalen/krijgen/stellen. Waardevolle middag!’ #goedbezig #frissestart #spiegelbeesten
– Team Buurtsportcoaches Gemeente Oldebroek

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim – afdeling Theologie en levensbeschouwing