Teaminspiratie

Zoek je een manier om het goede gesprek op gang te brengen? Zijn je teamleden zich wel bewust van hun eigen capaciteiten?

Met de inzet van de ‘Zeven Raadgevers’ – een wijs team van dierpersonages brengen we mensen op verhaal. De dierpersonages prikkelen spontaniteit en wekken pure impulsen op. Dat geeft een glasheldere spiegel en een nieuwe focus op samenwerking en kwaliteiten in je team!  Dit wijze team van dierpersonages verbeeldt elke vraag of uitdaging vanuit diverse oogpunten. Ze ontwapenen mensen in een ontspannen setting: wat in de onderstroom leeft komt naar boven.
Dat geeft nieuwe inzichten op oude patronen, wakkert inspiratie aan en versterkt de samenhang. Het geeft focus en richting!

Aanbod:

  • Leefstijltraining jongeren

    Training rondom kwaliteiten en uitdagingen, lees verder

  • Inspiratiesessie onderwijsteams

    Training om kwaliteiten, uitdagingen, drijfveren en visie scherp te krijgen – met de 7Raadgevers

  • Workshop maskers maken

    Wil je met je team zélf aan de slag met maskers en/of dierpersonages?  Dan is wellicht deze praktische workshop iets voor jullie! Ontdek meer

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim.