Teaminspiratie

Zoek je een manier om het goede gesprek op gang te brengen? Zijn je teamleden zich wel bewust van hun eigen capaciteiten?

Met de inzet van de ‘Zeven Raadgevers’ – een wijs team van dierpersonages brengen we mensen op verhaal. De dierpersonages prikkelen spontaniteit en wekken pure impulsen op. Dat geeft een glasheldere spiegel en een nieuwe focus op samenwerking en kwaliteiten in je team!

Nieuwe inzichten

Dit wijze team van dierpersonages verbeeldt elke vraag of uitdaging vanuit diverse oogpunten. Dat geeft nieuwe inzichten op oude patronen, wakkert inspiratie aan en versterkt de samenhang en zeggenschap van mensen. Het geeft focus en richting!

Basis of verdieping?

We starten altijd met de basistraining rondom kwaliteiten en uitdagingen, je ontdekt het krachtveld in je team en mensen maken op een verrassende manier kennis met elkaar. Na het volgen van een basistraining is er de mogelijkheid tot verdieping.

Mensen enthousiasmeren?

Stuur deze prikkelende introductietekst  door aan je collega’s en ontdek hoe het gaat!

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijdsduur van het programma. De gemiddelde prijs ligt tussen €300,= en €500,= per dagdeel. Hierin is het voorgesprek opgenomen én een gratis reflectieverslag achteraf waarin ik mijn bevindingen op het proces met je deel (als daar behoefte aan is).

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE

‘Je kunt schakelen, improviseren en afstemmen en je kracht ligt in de relatie tot de drijfveren van mensen.
Joke de Beer – supervisor en docent Hogeschool Windesheim.