Creatieve werkplaats

Ben jij op zoek naar een karakter voor jouw programma of voorstelling? Zie je kansen voor een creatieve samenwerking?

Of het nu gaat om een voorstelling, evenement of onderwijsprogramma: bij de juiste aanpak en inzet zijn deze dierpersonages het middel bij uitstek om mensen te raken en je verhaal te versterken.
Spiegelbeesten beschikt inmiddels over een grote verzameling van karakters en ontwikkelt vanuit het eigen atelier. De koppen worden uit hout gesneden. Dat maakt ze tot unieke karakters met een sterke uitstraling. Heb jij belangstelling om één of meerdere dierpersonages te lenen? Wil je dat ik eens meedenk met jouw programma? Vertel me jouw plannen! Ik schuif graag een stoel aan voor je in mijn atelier. Van harte welkom!

Reactie

‘De theaterpoppen zitten technisch ingenieus in elkaar (van marionet en handpop, tot object waar je als speler middenin staat), en zijn nooit te zwaar. En door de verschillende speltechnieken die gebruikt worden om de figuren tot leven te wekken, hoeven spelers en publiek zich geen moment te vervelen. Mooiere ingrediënten voor poppen- en objecttheater zijn wat mij betreft niet denkbaar’.

Hilde Scholten – Theaterprogrammeur DNK Assen & Redacteur AVRO/TROS