Workshops

Op zoek naar een leuke workshop voor je team? Wil je elkaar eens op een andere manier ontmoeten in een hele inspirerende omgeving?

Met de komst van een verzameling theaterpoppen stap je een hele andere wereld binnen. Een wereld waar de verbeelding en jouw creativiteit ruimte krijgen. Ontdek mijn  aanbod:

  • A) Teaminspiratie met de ‘Zeven Raadgevers’ voor teams die het goede gesprek met elkaar op gang willen helpen. Missie, visie, drijfveren of kennismaking.
  • B) ‘Herken je meester of juf!” In welk dier herken jij jezelf het meest? Wat maakt hem bijzonder? En wat vindt hij soms lastig? In deze workshop kies je het dierpersonage dat op jou lijkt…  Elke teamlid schrijft vervolgens een korte tekst over dit karakter (dus over zichzelf). Vind je dit lastig? Dan werken we in tweetallen zodat je elkaar op weg kunt helpen. We gaan elk karakter filmen en je mag je ‘eigen’ dier gaan bespelen.  Daarna wordt het filmpje geedit en de voice-over stelt de karakter kort voor aan de kijker (en leest jouw beschrijving voor). Kunnen de kinderen raden wie de poppen bespeelt en naar welke meester en juf ze verwijzen?  Met deze workshop geef je kinderen het voorbeeld dat je met een knipoog naar jezelf mag kijken. Een leuke werkvorm om ook op school te doen met je leerlingen! 

Opmerkingen:

  • De workshops en trainingen duren 1,5 – 2 uur.
  • Vanwege Corona zullen de programma’s in overleg worden afgestemd op de anderhalve meter samenleving.

Reactie

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten’.
– Melanie Vermeulen, lid clienten/verwantenraad MEE