Eland of vierkoppig beest? Maak je eigen karakter!

Zoek je een workshop voor je leerlingen die beeldend werken combineert met spel?

In deze workshop leren kinderen hoe ze van een tak een karakter kunnen maken. De techniek nodigt kinderen uit om hun fantasie uit te leven. Wat zie jij in jouw tak? Welk dier zit er al verstopt?

Met een prop kranten en papiertape (en andere natuurlijke materialen) maken kinderen hun eigen karakter. In de slotfase van de workshop gaan we alle dieren zelfs even tot leven brengen in een mini spelworkshop.

De uitleg is klassikaal, daarna gaan de kinderen individueel aan het werk (tenzij anders besproken). In de workshop zal ik ook verschillende technieken en poppen laten zien. Inmiddels kan ik zeggen: succes verzekerd!

Wat is er nodig? Kinderen moeten een eigen tak meebrengen. Natuurlijk neem ik zelf één of twee reservetakken mee. Is het verzamelen van een stevige tak een probleem?  Geef het dan even aan, voor een meerprijs kan ik zelf ook takken meenemen.

Voor wie? Voor leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 | Duur: 1,5 uur  voor één workshop | Prijs € 175,= voor één workshop en voor een 2e workshop op hetzelfde dagdeel bedraagt totaalprijs € 325,=. Voor scholen Almere gelden de voorwaarden en prijs zoals genoemd op website Collage Almere. | Ik neem zelf spots, muziek en een klein theaterdecor mee voor de eindpresentatie | BTW is niet van toepassing (kunstonderwijs aan personen tot 21 jaar).

Opmerking: Deze workshop kan ik ook aanbieden met de duur van één uur. Wel is er dan geen of minder ruimte voor een stukje spelworkshop en presentatie van de poppen.

Reacties

Dit is creatieve vorming op zijn best!’ Programmamaker DNK Assen, augustus 2022.

Ik had niet gedacht dat onze zoon ook zou meedoen met de spelworkshop.. maar julliie bouwden het zo mooi voorzichtig en veilig op! Complimenten! Moeder van deelnemer.