Workshop ‘Maak je eigen spiegelbeest’

Zoek je een workshop voor je leerlingen die beeldend werken combineert met spel? En die misschien ook nog eens een mooie spiegel kan zijn voor wat jouw leerling bezighoudt?

Boek dan de maakworkshop ‘Maak je eigen spiegelbeest!’. We werken met karton als basis en met uitsluitend natuurlijke materialen.

Leerlingen mogen ook zelf veertjes, hout en andere materialen zoeken of meenemen. Het basismodel wordt door mij meegenomen en met deze basis kunnen leerlingen eindeloos variëren. Korte oren, hangoren, lange oren… maak je een vreemde vogel of toch een giraffe? Achter het hoofd wordt een kartonnen handvat bevestigd zodat de arm van het kind de nek van het dier is. Ik kom bij jullie op school met alle benodigde materialen én met enkele voorbeelden van mijn eigen karakters + een kleine presentatie.

Van karakter naar personage

En wil je dat deze ‘kartonnen karakters – een echt personage worden met gevoelens, emoties, een naam en een verhaal? Boek dan ook de spelworkshop waarin we met eenvoudige theatervormen de leerlingen de beginselen bijbrengen en hen tot een kleine act bewegen.

Bij deze spelworkshop wordt een extra theatermaker ingezet. Bij de spelworkshop en de slotact worden ook enkele professionele karakters ingezet.

Voor wie? Voor leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 | Duur: 1,5 uur  voor maakworkshop| Prijs € 245,= voor de maakworkshop inclusief materiaal en voorwerk. Wil je dit combineren met de spelworkshop van 1 uur (met tussendoor een kleine pauze)? Dan is de prijs voor beide workhops € 475,= (voor uitvoering op dezelfde dag). Of € 575= voor uitvoering op twee dagdelen.