Bij mij thuis

Op zoek naar een kindervoorstelling die raakt aan thema’s als verborgen armoede, samen delen en vriendschap?

Op een dag wordt er een mysterieuze brief achtergelaten in het bos maar zonder adres! Het is een brief van de zevenjarige Lena en ze vraagt de dieren om hulp. Maar waarom moet de brief verstopt worden in het nest van Uk? En waarom sluipt meneer Vos rond het weggeefkastje in het bos? En Guus de Gier? Wat doet hij daar ’s nachts in het bos?

Iedereen in het bos heeft geheimen. Zal het de dieren lukken om Lena te helpen?

Een hartverwarmende en humorvolle voorstelling over geheimen, verborgen armoede en samen delen. Over moed en vriendschap. Zo dagen we kinderen uit om hierover na te denken en na te praten. De lesbrief zal bij dit reflectieproces ondersteunend zijn.

Trailer

Klik op het holletje en bekijk de leuke trailer!

Prijzen en voorwaarden:

Voor wie? Voor kinderen vanaf 4 jaar (groep 1 t/m 5). We leveren maatwerk en kunnen de voorstelling ook opvoeren als familievoorstelling.| Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 2 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen. Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  655,= voor 1x uitvoering
€  985,= voor 2x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag
€  1.295,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

Prijzen openbare voorstellingen
€ 765= voor 1x uitvoering
€ 1195,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.475,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

Prijzen zijn vanaf 1 september 2023 exclusief BTW (9%) en exclusief reiskosten (vanaf Kampen en Marknesse a 0,21 ct per km). Bij een reisafstand van meer dan een uur hanteren we minimale afname van twee voorstellingen.

De makers

Wij zijn Coby Beck (Cootje Theater) en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. De offerte, het contract en de facturering zal op naam van Spiegelbeesten (Willien van Dam) gedaan worden.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Ontwerp en decor: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Verhaal: Willien en Coby

Reacties:

Een prachtige voorstelling vandaag voor de groepen 1 t/m 4. Genieten voor kinderen én leerkrachten!
OBS Octopus Zwolle, oktober 2023

De school vertelde me: ‘we hébben toch een mooie voorstelling gezien!’ Cultuuradviseur Gigant Markant, basisschool Apeldoorn.