De dieren van het Waterloopwoud

Op zoek naar een leuke kindervoorstelling?

Het Waterloopwoud heeft een nieuwe bewoner, het is Coco, de eekhoorn. Ze komt uit de grote stad en is zó blij met haar nieuwe huisje tussen de varens. Maar dan wordt er een brief bezorgd die haar hele leven op de kop zet.
Het is een brief van meneer Vos. Hij wil een pretpark bouwen en daarom moeten alle dieren hun huis verlaten. Wat nu?
Maar dan krijgt buurman Bosuil een briljant plan… Zal het de dieren lukken om de plannen van meneer  Vos te stoppen?

De voorstelling linkt aan thema’s als natuur(educatie), voorjaar, herfst, dieren en seizoenen – maar ook aan ‘keuzes maken, eerlijk zijn en ‘moed’.

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen vanaf 4 jaar (groep 1 t/m 5) maar ook op te voeren als familievoorstelling | Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 2 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  655,= voor 1x uitvoering
€  985,= voor 2x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag
€  1.295,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

Prijzen openbare voorstellingen 
€ 765,= voor 1x uitvoering
€ 1195,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.475,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

Prijzen zijn vanaf 1 september 2023 exclusief BTW (9%) en exclusief reiskosten (vanaf Kampen en Marknesse a 0,21 ct per km).

De makers

Wij zijn Coby Beck (www.cootjetheater.nl) en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. De offerte, het contract en de facturering zal op naam van Spiegelbeesten (Willien van Dam) gedaan worden.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Verhaal, productie en ontwerp en spel: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen | Lesbrief Er is een leuke lesbrief ontwikkeld.

Reacties

‘Dit is een sfeerbeleving! Vanaf het eerste moment werd ik helemaal meegezogen in het verhaal!’ Leerkracht groep 1, Basisschool Ichthus Zwolle

‘Ik heb genoten en in de wandelgangen van de scholen, hoor ik alleen maar lovende woorden’. FlevoMeer Bibliotheek Dronten – 3x schoolvoorstellingen in Meerpaal Dronten, oktober 2022

‘Zelfs het kind dat nooit stil kan zijn, zat ademloos te kijken’.  Leerkracht groep 1, 2e Dalton Basisschool Amsterdam.

‘Ik kwam mee met mijn kleinkinderen, maar ik heb zelf ook zo genoten!’
Bezoeker bij jubileumfeest Kinderopvang ‘De Zonnestraal’ te Luttelgeest.