De dieren van het Waterloopwoud

Op zoek naar een leuke kindervoorstelling?

Het Waterloopwoud heeft een nieuwe bewoner, het is Coco, de eekhoorn. Ze komt uit de grote stad en is zó blij met haar nieuwe huisje tussen de varens.
Maar dan wordt er een brief bezorgd die haar hele leven op de kop zet.. Het is een brief van meneer Vos. Hij wil een pretpark bouwen en daarom moeten veel bomen gekapt worden.
Coco bedenkt een plan en de dieren roepen de hulp in van Jennifer de Pauw, journaliste bij de boskrant. Maar zal zij de kant van de dieren durven te kiezen? Of is ze toch gevoelig voor de macht van meneer Vos?

De voorstelling linkt het thema’s als natuur(educatie), voorjaar, herfst, dieren en seizoenen – maar ook aan ‘keuzes maken, eerlijk zijn en ‘moed’. De voorstelling is geïnspireerd op het Waterloopbos (Marknesse) waar één van de makers ook woont en werkt.

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen vanaf 4 jaar | Duur:  45 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1,5 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  655,= voor 1x uitvoering
€  985,= voor 2x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag
€  1.295,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

Prijzen openbare voorstellingen (theater)
€ 765= voor 1x uitvoering
€ 1195,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.475,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

Prijzen zijn vanaf 1 september 2023 exclusief BTW (9%) en exclusief reiskosten (vanaf Kampen en Marknesse a 0,21 ct per km).

De makers

Wij zijn Coby Beck (www.cootjetheater.nl) en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. De offerte, het contract en de facturering zal op naam van Spiegelbeesten (Willien van Dam) gedaan worden.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Verhaal, productie en ontwerp en spel: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen | Lesbrief Er is een leuke lesbrief ontwikkeld.

Datum reserveren

U kunt een optie vragen op een datum, echter zonder concrete boeking is de optie niet bindend. Mocht er een boeking zijn voor die desbetreffende optiedatum, dan nemen wij contact met u op om te overleggen.  Een boeking heeft voorrang op een optie.

Reacties

‘Dit is een sfeerbeleving! Vanaf het eerste moment werd ik helemaal meegezogen in het verhaal!’ Leerkracht groep 1, Basisschool Ichthus Zwolle

‘Ik heb genoten en in de wandelgangen van de scholen, hoor ik alleen maar lovende woorden’. FlevoMeer Bibliotheek Dronten – 3x schoolvoorstellingen in Meerpaal Dronten.

‘Zelfs het kind dat nooit stil kan zijn, zat ademloos te kijken’.  Leerkracht groep 1, 2e Dalton Basisschool Amsterdam.