De dieren van het Waterloopwoud

Op zoek naar een leuke kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek 2022? Die past bij het thema ‘Gi-ga-groen?’

Het prachtige Waterloopwoud heeft een nieuwe bewoner, het is Coco, de eekhoorn. Ze komt uit de grote stad en is zo blij met haar huisje te midden van de varens.

Maar dan wordt er een brief bezorgd door Guus de Gier. Het is een brief van Meneer Vos. Hij is de eigenaar van de bosheuvel en heeft het hele bos opgekocht.  Hij wil er een pretpark aanleggen zodat hij veel geld kan verdienen. Hij dwingt de dieren een brief te ondertekenen zodat ze het bos gaan verlaten.

Maar dan verzint Coco een plan, samen met de dieren van het Waterloopwoud. Zal het ze lukken om Meneer Vos van gedachten te laten veranderen?

Om rekening mee te houden:

Voor wie? Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar | Duur:  40 minuten | Speelvlak: 4 x 4 mtr | Opbouwtijd: 1,5 uur | Aantal kinderen: maximaal 100 per uitvoering. | Opmerkingen: de voorstelling kan maximaal drie keer op een dag worden opgevoerd. | Thema: dieren, seizoenen, natuur.

Prijzen schoolvoorstellingen:
€  595,= voor 1x uitvoering
€  895,= voor 2x uitvoering
€  1.195,= voor 3x uitvoering op dezelfde school en dezelfde dag

De prijs is exclusief reiskosten

Prijzen openbare voorstellingen (theater en bibliotheken)
€ 695,= voor 1x uitvoering
€ 1095,= voor 2x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag
€ 1.345,= voor 3x uitvoering op dezelfde locatie en dezelfde dag

Speellijst

Ten tijde van Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober):

5 oktober: Digitalis Almere (besloten schoolvoorstelling)
6 oktober:  Carrousel Emmeloord (besloten)
7 oktober:  niet te boeken
8 oktober : Stadkamer Zwolle, 15.00 uur, met ticketverkoop (open)
10 oktober: Ichthus Zwolle (besloten)
11 oktober: FlevoMeer Dronten / Meerpaal – 3x schoolvoorstelling
12 oktober: gereserveerd
13 oktober: 2e Dalton School Amsterdam (besloten)
15 oktober: Bibliotheek Grave, 15.00 uur (open)
17 oktober: Bibliotheek Emmeloord, 15.00 uur (open).

De makers

Wij zijn Coby Beck en Willien van Dam en hebben in 2022 onze talenten als poppenspeler / theatermaker en ontwerper van theaterpoppen gebundeld. Wij delen een enorme passie voor poppenspel en geloven in de magie en zeggingskracht van de karakters die wij inzetten in onze kindervoorstellingen. De offerte, het contract en de facturering zal op naam van Spiegelbeesten (Willien van Dam) gedaan worden. Coby Beck is poppenspeler, theatermaker, vakdocent en regisseur. Door haar jarenlange ervaring bij Meerpaal Dronten waar ze met en voor kinderen vele producties ontwikkelt, versterken onze beider expertises zich met elkaar in deze coproductie.  Zie www.cootjetheater.nl.

Uitvoering: Coby Beck en Willien van Dam | Verhaal, productie en ontwerp en spel: Willien van Dam | Regie, script en spel: Coby Beck | Techniek:  Geluid en verlichting worden door ons meegenomen.  Wilt u dat we gebruik maken van uw techniek, dan kan er een meerprijs gevraagd worden voor afstemming en lichtplan.

Educatief programma

Er wordt een educatief programma ontwikkeld.