Spelworkshop Uk is jarig!

Uiltje Uk is jarig maar er komt niemand op zijn verjaardag! Zullen wij samen voor een verrassing zorgen?

Terwijl Uk nog ligt te slapen, hangen wij de slingers op… de taartjes staan klaar voor de verjaardag van Uk! Maar dan komt eekhoorn vertellen dat ze niet kan. En dan is de oma van Uk ook nog ziek… maar hoe moet dat nu?

Samen met de leerlingen gaan we een verrassingsfeestje maken! En kijk, daar heb je giraffe, een paar vlinders en twee muisjes. En ook nog een dromedaris en een vogel. Wie wil de dieren wel vasthouden? En kijk, wat gebeurt er als je zijn hoofd beweegt? Hij gaat leven!
Zo nemen de andere dieren de plek in binnen de groep… En als Uk wakker wordt, dan roepen we allemaal… VERRASSING!!

Ik nodig kinderen uit om om mee te spelen, een cadeautje te geven, of een knuffel. Deze activiteit stimuleert de taalontwikkeling, keuzes maken, samenwerken, elkaar helpen en het inlevingsvermogen. Kom jij ook op het feestje van Uk?

Voor wie? Voor leerlingen speciaal onderwijs.  Duur: in overleg (tussen 35 – 45 minuten per groep) afhankelijk van de concentratieboog van je leerlingen of groep. | Prijsindicatie: € 195,= per groep. Bij afname 2e workshop €  345,= en € 475,= voor een derde workshop op dezelfde dag.| OPM: maximaal aantal kinderen: 20 per spelworkshop.

Uitvoering: klassikaal – het decor (boom) wordt in de klas gezet met daarin het nestje van Uk.
OPM: ook bied ik dit programma aan voor cliënten VG in woonvormen of instellingen.
BTW is niet van toepassing (kunstonderwijs aan personen tot 21 jaar). Reiskosten zijn 0,23 ct per km, vanaf Kampen.

Reacties

Ook cliënten die normaal heel stil zijn, stelden zich open en durfden de dieren aan te raken, te aaien en soms zelfs een kus/knuffel te geven. Heel verassend, puur en open. Philadelphia Kampen

Terwijl jij bezig was met je uitleg zag ik onze nieuwe leerling (afkomstig uit Syrië) in gesprek met jouw uiltje. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik kreeg er kippenvel van. Want ik heb hem nog amper horen spreken’.  Leerkracht groep 3, basisschool Caleidoscoop Almere.