Uk is jarig! Meespeelvoorstelling

Zoek je een passend programma voor jouw bewoners die op elk gezicht een glimlach brengt?

Terwijl Uk nog ligt te slapen, hangen wij de slingers op… de taartjes staan klaar voor de verjaardag van Uk! Maar dan komt eekhoorn vertellen dat ze niet kan. En dan is de oma van Uk ook nog ziek… maar hoe moet dat nu?

Samen met je cliënten gaan we een verrassingsfeestje maken! En kijk, daar heb je giraffe, een paar vlinders en twee muisjes. En ook nog een dromedaris en een vogel. Wie wil de dieren wel vasthouden? Zo nemen de andere dieren de plek in binnen de groep. En als Uk wakker wordt, dan roepen we allemaal… VERRASSING!!

Ik nodig cliënten uit om om mee te spelen, een cadeautje te geven, of een knuffel. Deze activiteit stimuleert de taalontwikkeling, keuzes maken, samenwerken, elkaar helpen en het inlevingsvermogen. Kom jij ook op het feestje van Uk?

Voor wie? Voor bewoners woongroepen VG. Dit programma vraagt een ontwikkelingsleeftijd vanaf 3 of 4 jaar. Duur: in overleg (tussen 35 – 45 minuten per groep) afhankelijk van de concentratieboog van de mensen. Met wat taart tussendoor en een knuffelsessie achteraf, kunnen we het laten uitlopen naar een bijeenkomst van een uur.

Prijs: € 195,= per groep. Bij afname 2e voorstelling €  345,= en € 475,= voor een derde voorstelling op dezelfde dag.| OPM: maximaal aantal bewoners: 20.

Opmerkingen: Genoemde prijzen zijn exclusief  BTW (9%)). Reiskosten zijn 0,23 ct per km, vanaf Kampen.

Reacties

‘Ook cliënten die normaal heel stil zijn, stelden zich open en durfden de dieren aan te raken, te aaien en soms zelfs een kus/knuffel te geven. Heel verassend, puur en open. Philadelphia Kampen, afdeling Vijverhof.

‘Ik werd er helemaal stil van. Het was een beetje ‘hemel op aarde’. Vader van bewoner bij afsluiting catecheseseizoen interkerkelijke groep voor mensen met verstandelijke beperking.