Leedstijltraining studenten MBO en HBO

Wil je iets meer verdieping in je kennismakingsprogramma? Zoek je een manier waarop studenten of leerlingen zichzelf laten zien?

In deze ontmoetingssessie brengen we op een verrassende manier het gesprek met jezelf en je medestudenten op gang. Met de methode van de 7Raadgevers – wordt het gemakkelijk om jezelf te laten zien én uit te spreken. Met de inzet van zeven dierpersonages nodigen we studenten uit tot reflectie en geven we ze nieuwe inzichten over zichzelf. Ze ontdekken welk gedrag binnen sociale relaties lastig voor hen is én waar hun kracht zit.

Door wie?

De sessie wordt gegeven door Willien van Dam. Lees hier waarom de 7Raadgevers – het geheime team van Willien van Dam – zo effectief zijn. Met haar 7Raadgevers vormt ze een ijzersterk team.

Voor wie?

Voor studenten MBO en HBO wordt ingezoomd op groepsdynamiek en het reflecterend vermogen maximaal aangesproken.

Reactie

Studenten waren onder de indruk van deze bijzondere manier van reflecteren. Daarnaast wisten ze door deze gastles veel over zichzelf te vertellen en hebben ze vele nieuwe inzichten gekregen.
ROC Twente – zestal workshops in het kader van project ‘Leefstijl’. 

‘Jouw 7raadgevers komen nog in menig reflectieverslag terug gedurende de opleiding’
Hogeschool Windesheim – opleiding theologie / levensbeschouwing (de workshop is onderdeel van het jaarlijkse ontmoetingsweekend van eerstejaars studenten)