Teaminspiratie

Wil je als team nieuwe ideeën losmaken? Zoek je een ontspannen manier om je eigen drijfveren én elkaar als team wat terug te vinden?

Heb je moeite om weer op te starten na deze Covid periode? Nog niet de energie en inspiratie kunnen vinden? Misschien nieuwe collega’s in je team die je alleen nog maar online hebt ontmoet…  Je wilt misschien snel weer terug naar het normale, nieuwe plannen en ideeën. Maar mag ik jullie even stil zetten?
 

.
De Zeven Raadgevers

Met de inzet van zeven dierpersonages wordt het een stuk gemakkelijker om mensen op verhaal te brengen. De Zeven Raadgevers  laten zien ‘hoe het zit’, ‘wat er ontbreekt’ en ‘waar betere voeding beschikbaar is voor deze organisatie, dit team of deze mens.
Wie zijn ze? Het is een wijs team van dierpersonages die samen de complete situatie kunnen overzien en doorgronden.
Ontdek wie ze zijn en waar ze voor staan

Wat levert het je op?

  • Analyseer je het krachtenspel in een team of organisatie
  • Ontwapen je bestuurders, leidinggevenden en medewerkers en creëer je openheid
  • Breng je mensen en organisaties tot hun kern, zichtbaar en ervaarbaar
  • Komen waarden en drijfveren bloot te liggen
  • Krijg je nieuwe ideeën, focus en inspiratie!

Lees hier meer over wat het jouw team of organisatie brengt en voor welke doeleinden de sessie geschikt is.

Door wie?

De inspiratiesessie of training wordt gegeven door Willien van Dam.  Door haar opleidingen en ervaring binnen zorg en welzijn, geestelijk zorg en levensbeschouwelijk onderwijs (OBS) is zij getraind om via verhalen en spel dichtbij mensen te komen en ze uit te laten spreken over zichzelf en hun drijfveren. Daarnaast is zij een ervaren groepswerker, coach en procesbegeleider met ervaring binnen team (non profit) in de sectoren cultuur, zorg/welzijn en onderwijs.

Prijs

Duur sessie: 2 uur | Kosten € 40,= p/p (minimaal 8 personen). Bij grotere groepen of meerdere sessies: projectprijs of prijs in overleg.

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Door de ogen van de beesten kijkt zij bij je naar binnen en weet zij voor een individu en voor een groep iets in beweging te zetten. Nieuwe inzichten zijn een logisch vervolg’.
Melanie Vermeulen, lid cliëntenraad MEE / Financieel adviseur Rabobank/‘Willien met haar zeven prachtige raadgevers zorgen ervoor dat je je eigen innerlijke raadgevers (her)ontdekt…een workshop, die lang blijft hangen!’

Leta Jansen, ondernemer uitvaartzorg.

‘Willien heeft tijdens de Winter Inspiratiebijeenkomst ’15 van Droom van Zwolle onze abonnementhouders weten te ontroeren én raken met haar 7 raadgevers. Bijzonder om de werking van de 7 raadgevers te ervaren; met een (bijna levensechte) pop in de hand kom je makkelijk bij het gevoel waar de raadgever symbool voor staat. Een ervaring om niet te vergeten. Willien zet je stil, neemt je mee, geeft je aandacht en laat je bewegen’.
Bernadet Haverman, coach en procesbegeleider ‘Droom van Zwolle’.

\