Inspiratiesessie met de 7Raadgevers

Wil je als team nieuwe ideeën losmaken? Zoek je een manier om het gesprek op een lichtvoetige manier te laten verdiepen?

Zoek je een ontwapende vorm om het goede gesprek op gang te brengen?

De Zeven Raadgevers

Met de inzet van zeven dierpersonages wordt het een stuk gemakkelijker om mensen op verhaal te brengen. De Zeven Raadgevers  laten zien ‘hoe het zit’, ‘wat er ontbreekt’ en ‘waar betere voeding beschikbaar is voor deze organisatie, dit team of deze mens.
Ontdek wie ze zijn en waar ze voor staan

Op welke plekken?

Wat levert het je op?

  • Analyseer je het krachtenspel in een team of organisatie
  • Ontwapen je bestuurders, leidinggevenden en medewerkers
  • Creëer je openheid en interactie
  • Breng je mensen en organisaties tot hun kern, zichtbaar en ervaarbaar
  • Komen waarden en drijfveren bloot te liggen
  • Krijg je nieuwe ideeën, focus en inspiratie.

Door wie?

De inspiratiesessie of training wordt gegeven door Willien van Dam.  Door haar opleidingen en ervaring binnen zorg en welzijn, geestelijk zorg en levensbeschouwelijk onderwijs (OBS) is zij getraind om via verhalen en spel dichtbij mensen te komen en ze uit te laten spreken over zichzelf en hun drijfveren. Daarnaast is zij een ervaren groepswerker, coach en procesbegeleider met ervaring binnen team (non profit) in de sectoren cultuur, zorg/welzijn en onderwijs.

Reacties

‘Willien geeft je met haar Spiegelbeesten een inkijkje in je eigen IK. Op een hele bijzondere manier vormt zij, samen met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor je persoonlijk én voor een groep iets in beweging te zetten. Nieuwe inzichten zijn een logisch vervolg’.
Melanie Vermeulen, lid cliëntenraad MEE

‘Willien heeft tijdens de Winter Inspiratiebijeenkomst ’15 van Droom van Zwolle onze abonnementhouders weten te ontroeren én raken met haar 7 raadgevers. Willien zet je stil, neemt je mee, geeft je aandacht en laat je bewegen’.
Bernadet Haverman, coach en procesbegeleider ‘Droom van Zwolle’.

\