Ken jezelf! Ontmoetingssessie voor jongeren met LVB

Is het spannend voor jouw cliënten om zich uit te spreken?

Ben jij een uil of meer een havik? Kom erachter tijdens onze unieke training!
Maak kennis met jezelf en met anderen via zeven bijzondere theaterpoppen: de leeuw, schildpad, steenbok, dromedaris, giraffe, uil en havik.  Ze staan symbool voor zeven houdingen die je in elke situatie kunt innemen.

Waarom deze training?

In deze training ontdek je jouw eigen kwaliteiten en uitdagingen in het contact met anderen. Door middel van de zeven dieren leer je jezelf beter kennen op een leuke en speelse manier. De theaterpoppen, uit hout gesneden, maken het gemakkelijk om over jezelf te vertellen en je ervaringen te delen. Hierdoor wordt het een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Of je nu de moed van een leeuw, de wijsheid van een uil, of de vastberadenheid van een steenbok bezit, je zult tijdens deze training ontdekken welke eigenschappen jou uniek maken en hoe je die kunt inzetten.

Duur: 1 uur| Prijs op aanvraag. Bij meerdere groepen (b.v. in het onderwijs) komen we tot een projectprijs. De prijs is exclusief reiskosten. BTW is niet van toepassing in het onderwijs vanwege inschrijving in het CRBKO register, anders 21%.

Reacties van deelnemers

Ik vond het poppenspel heel erg leuk en interessant. Zo kan je wel goed over je gevoel praten en uitspreken hoe je erover denkt. Ik vond het ook heel gezellig’. Bewoner Philadelphia, woonvorm voor jongeren met LVB in Kampen.

‘Willien vormt op een bijzondere manier met haar beesten, een krachtig geheel. Zij weet voor je persoonlijk én voor een groep iets in beweging te zetten. Nieuwe inzichten zijn een logisch vervolg’.
Lid cliëntenraad MEE